Dezember 6, 2023

Nämä 10 salausvaraa voivat mennä valtavirtaan vuonna 2021

Nämä 10 salausvaraa voivat mennä valtavirtaan vuonna 2021, sanoo suosittu Altcoin-kauppias

Salauskauppias ja strategi Austin Arnold nimeää 10 salaustekniikkaa, joiden hänen mielestään voi olla räjähtävä 2021.

Uudessa videossa Altcoin Daily -isäntä kertoo 287 000 tilaajalleen, miksi Bitcoin on luettelonsa kärjessä. Elinkeinonharjoittaja viittaa vahvaan institutionaaliseen kysyntään, vaikka johtava Bitcoin Profit kryptovaluutta käy kauppaa lähellä kaikkien aikojensa huippua, 20 000 dollaria, korostaen Microstrategyin äskettäin ostamaa 50 miljoonan dollarin arvosta Bitcoinia keskihintaan 19427 dollaria BTC.
MAINOS

„Tämä on ensimmäinen sykli, jossa älykkäästä rahasta ja yrityskassoista tulee cheerleadereja, Bitcoinin kouluttajia.“

Toinen kolikkoluettelo on Cardano (ADA). Arnold sanoo, että älykäs sopimusalusta on melkein tulevan kovan haarukan kanssa osana siirtymistä Goguen-kehitysaikakauteen, joka ottaisi käyttöön merkkilukituksen.

„Lukitseminen tarkoittaa tässä tapauksessa useiden rahakkeiden varaamista tietyksi ajaksi, jotta niitä ei voida hävittää saadakseen etuja, kuten äänestäminen tai älykkään sopimuksen tekeminen. Joten luulen vain lisäämällä avoimuutta ja vähän turvallisuutta verkossa käytettäviin kolikoihin. „

Seuraavaksi on Trustswap (SWAP), jonka tavoitteena on olla ykkönen, jota ei voi vaihtaa, palauttamalla palkkiot yhteisölle.

„Nykyisten NFT-markkinapaikkojen, kuten Rarible, ongelma on, että vaikka ne tarjoavat loistavaa palvelua, he eivät palauta mitään takaisin yhteisölleen 5%: n provisiomaksulla sekä ostajalta että myyjältä otetusta myyntihinnasta, kukin 2,5%.“

Elinkeinonharjoittajien luettelon neljäs kolikko on XRP. Arnold paljastaa, miksi tulevalla Bidenin hallinnolla voi olla positiivinen vaikutus XRP: hen.

„[Brad] Garlinghouse lahjoitti Bidenille presidenttikampanjaa aiemmin tänä vuonna … Ja myös viime vuonna hän lahjoitti Kamala Harris for People -kampanjalle, kun hän oli presidenttiehdokas.“

Arnold sanoo, että Tezos (XTZ) voi aloittaa uuden vuoden räjähdyksellä, kun Euroopan elokuva- ja sarjateollisuuden tuotantoyhtiö Logical Pictures lanseeraa Tezosille 121 miljoonan dollarin turvatunnuksen (STO).

MAINOS

Kuudes kolikko, joka voi tehdä roiskeita ensi vuonna, on VeChainin (VET). Arnold korostaa VeChainin kumppanuutta KnowSeafoodin kanssa, mikä antaisi äyriäisviljelijöille mahdollisuuden ladata toimitusketjun tietoja VeChain Thorin lohkoketjuun. Tällöin kuluttajat voisivat saada tietoja.

Seitsemän on Ethereum (ETH). Salausanalyytikko viittaa uuden rahaston syntymiseen, joka paljastaa kanadalaiset perinteiset sijoittajat Ethereumille. Arnold huomauttaa, että sijoitukset Ethereum-rahastoon voivat nousta jopa 107,5 miljoonaan dollariin.

Kahdeksannella sijalla on Injective Protocol (INJ), koska se käynnisti onnistuneesti testiverkon hajautetulle rahoitukselle (DeFi). Arnold viittaa suoraan lainaukseen Pantera Capital -kumppanilta, Paul Veradittakitilta, joka sanoi, että Injective „pystyy olemaan edelläkävijä hajautetun johdannaiskaupan seuraavassa aallossa“.

Arnoldin listalla yhdeksäs on Binance Coin (BNB). Salausanalyytikko korostaa, että kauppiaat jatkavat Binancen hyödyntökolikon BNB käyttöä, koska salakirjoituksen salakirjojen pörssissä arvo on 858 miljardia dollaria ja Bitcoin-futuurikaupat nousevat 991 miljardiin dollariin 30. marraskuuta.

Viimeinen kolikon otsikko on Uniswap (UNI). Arnold huomauttaa, että Uniswap-osoitteet muodostavat yli puolet DeFi-tilan osoitteista. Hän spekuloi myös, että Uniswapin kaltaiset hajautetut pörssit suosivat vasta ensi vuonna.