Kategorien
Bitcoin

Bitcoin-hinta irrotti yli 3000 dollaria suurimmasta myyntiostosta maaliskuusta lähtien – tässä on 3 yksinkertaista syytä

Salausvaluutan ykkönen hinta laski tänään yli 3000 dollaria muutamassa tunnissa. Lähes 19 500 dollarin lyömisensä jälkeen bitcoin näki jyrkän myyntisumman 16 315 dollariin. Tämä on pahin yhden päivän lasku „mustan torstain“ jälkeen ja edustaa 11,32%: n pudotusta 24 tunnin aikana. Muut kryptovaluutat laskivat samanlaisia ​​pudotuksia, kun ethereum laski 15,79% ja XRP laski 24,50% päivänä.

Bitcoinin äkillinen uudelleensuuntautuminen tapahtuu viime viikkojen tähtien rallin jälkeen, kun kryptovaluutta koputti kaikkien aikojen korkeimman joulukuun 2017 ovelle. Tutkitaan kolmea keskeistä syytä, miksi salauksen kuningas osui tiesulkuun, kun Yhdysvallat valmistautuu kiitospäivään.

# 1: Trumpin hallinnon tiukemmat säädökset

Bitcoin romahti heti sen jälkeen, Coinbase-salauspörssin toimitusjohtaja Brian Armstrong ilmaisi huolensa Yhdysvaltojen lähtevästä valtiovarainministeristä Steven Mnuchinista, joka „kiirehtii“ drakonisia sääntöjä ei-vapausrangaistuksista kryptovaluutta-lompakoista.

Salaamattomat lompakot ovat yksi kryptovaluuttojen perusperiaatteista, koska ne antavat käyttäjille mahdollisuuden käyttää uutta tekniikkaa päästäkseen rahoituspalveluihin turvautumatta kolmannen osapuolen rahoituslaitokseen.

Armstrongin mukaan ehdotettu sääntö „velvoittaa Coinbasen kaltaiset rahoituslaitokset tarkistamaan itse isännöimän lompakon vastaanottajan / omistajan keräämällä tunnistetietoja kyseisestä osapuolesta, ennen kuin nostoa voidaan lähettää itse isännöimään lompakkoon“.

Armstrong totesi, että tällainen salausasetus „olisi kauhea perintö ja sillä olisi pitkäaikaisia ​​kielteisiä vaikutuksia Yhdysvaltoihin“.

# 2: BTC-valaat kiirehtivät vaihtoon

Bitcoin on ollut yksi parhaiten suoriutuvista varoista vuonna 2020. Vaikuttavan nousutrendin lisäksi pioneeri kryptovaluutta on myös nähnyt kasvavaa kiinnostusta institutionaalisten ja yksityisten sijoittajien keskuudessa.

Kun bitcoin up nousi yli 19 000 dollarin, näyttää siltä, ​​että valaat tekivät merkittäviä talletuksia pörsseihin saadakseen voittoja. Valaiden talletukset pörssiin osuivat samanaikaisesti bitcoin-hintojen jyrkän laskun kanssa, kuten CryptoQuantin toimitusjohtaja Kim Young Ju havaitsi.

Hän sanoi:

”Kaikkien pörssien keskimääräinen virtaus kasvoi muutama tunti sitten. Se osoittaa, että valaat tallettivat suhteellisesti ottaen $ BTC: n vaihtoon. “

Siitä huolimatta hän uskoo, että sonnit voittavat ja bitcoin voi jopa rikkoa 20 000 dollaria muutaman päivän kuluttua.

# 3: Viimeaikainen ralli johtui palauttamisesta

Monet asiantuntijat olivat ennustaneet, että viimeisimmät voitot johtuvat korjauksesta. Lisäksi useat mittarit viittasivat välittömään rumpuun. Niiden joukossa on sosiaalinen käsitys, joka on ollut ahdistunut.

Santimentin tiedot osoittavat, että useilla sosiaalisen median alustoilla mainittujen BTC-mainintojen määrä ylitti äskettäin 1,2 miljardin dollarin rajan. „Siitä huolimatta väkijoukko on edelleen melko positiivinen, ja mielestämme tämä on luottavaisesti laskeva historiaan perustuva alue“, Santiment sanoi.

Toisin sanoen bitcoinilla on taipumus vetäytyä, kun sosiaalinen volyymi on suuri.

On syytä mainita, että jotkut analyytikot eivät odota pudotusta alle 16 000 dollaria tämän verikylvyn aikana, ja tämä on itse asiassa välttämätöntä konsolidointia ennen kuin kryptovaluutta rikkoo 20000 dollaria.