Dezember 6, 2023

Bitcoin Cash (BCH) Trekt terug onder 61,80% Fib-niveau

Bitcoin Cash, één van de top 5 cryptos van de wereldwijde markt, handelt onder de $250 tegen $216.56 met een bearish crossover ten opzichte van de US Dollar. Echter, gevorkt uit Bitcoin, heeft de BCH-munt een versterkte use case. In dit opzicht wordt BCH nu gemakkelijk geaccepteerd bij twee nieuwe winkels, waaronder een slagerij en een marktwinkel in Venezuela.

Bitcoin is de belangrijkste cryptocurrency en een doorbraak voor digitalisering, maar Bitcoin Cash is de grootste crypto, en daarom moet de munt, voor een nog grotere belangstelling van de investeerders in het komende jaar, noodzakelijkerwijs de overgang naar een DeFi-platform plannen, wat de noodzaak van het uur is.

eToro Crypto

De geüpgrade versie van Bitcoin is Bitcoin Cash, zoals de massa gelooft, en zal de komende jaren waarschijnlijk massaal worden overgenomen. Bitcoin Cash heeft een versterkte ranking en staat boven de meest winstgevende altcoins van het jaar. Echter, de prijsbeweging van de BCH-munt is op dit moment niet gunstig genoeg door een gebrek aan tractie tegen de greenback.

Bitcoin Cash Prijsanalyse

Vandaag, tijdens de perstijd, handelde Bitcoin Cash tegen $216.56 met een negatief sentiment ten opzichte van de US Dollar onder het 61.80% fib-niveau. Na een korte candlewick stijging boven $300 op $336 bij het begin van de vorige maand, heeft BCH/USD nu ongeveer 35% verloren in ongeveer twee maanden.

De prijstrend doorbreekt nu al de onderste band door de prijstrekkingskracht, en daarnaast zien we de banden geleidelijk aan knijpen, maar het is nog ver verwijderd van het raken van de uiteinden. Bitcoin Cash, nadat het eerder dit jaar in maart een YTD laagtepunt van $131 had bereikt, werd in de voorgaande maand versterkt tot $336 na een consolidatie van 4 maanden met een flattish trend onder 61,80% fib-niveau.

De BCH-munt moet echter nog de verloren hoogte herstellen die het bij het begin van het jaar ten opzichte van de Amerikaanse dollar had bereikt toen het tot $47 aanspoorde, maar toch geconfronteerd werd met een afwijzing boven $500. In dit opzicht toont de MACD-grafiek een kruising van de MACD-lijn en de signaallijn als gevolg van een vlakke beweging van BCH/USD. De RSI van Bitcoin Cash is gemarkeerd op 40.16, met een sterke neiging naar het steungebied.