Dezember 6, 2023

Biden planlegger en tidligere Fed Chair og bemerket at Bitcoin bærer ledelsen for det amerikanske statskassen

Biden-teamet ser til Janet Yellen for å lede den neste administrasjonens økonomiske politikk, som vil måtte navigere i vraket som er igjen i kjølvannet av coronavirus.

Da presidentvalgte Biden fortsetter å runde ut sin liste over utnevnte, har han tappet en Obama-tid som leder av Federal Reserve for å lede sin administrasjons økonomiske politikk.

Ifølge en eksklusiv Wall Street Journal publisert 23. november planlegger Biden-teamet å nominere Janet Yellen til å fungere som finansminister. Obama utnevnte opprinnelig Yellen til Fed i 2014, der hun ble til tidlig i 2018.

I et begrep som stilte opp med en massiv utvidelse av offentlig kunnskap om kryptovalutaer og endte rett etter Bitcoins dramatiske 2017 bull run, var Yellen konsekvent kritisk til rommet, og kalte Bitcoin „alt annet enn nyttig“ i oktober 2018.

Tidene har imidlertid endret seg dramatisk på bare to år. På slutten av 2017 avviste Yellen forestillingen om at Fed så på å utstede en digital dollar. I løpet av 2020 begynte Fed tydeligvis å ta prospektet på alvor.

For hennes del ser Yellen ut til å ha vært stille på krypto siden hun forlot Fed og gikk på jobb for en tenketank. Hvor hun står nå gjenstår å avgjøre.

DeFi-protokoll 1 tommers satt til å være den første til å utvide til NEAR blockchain

Hvis Yellen godkjenner det, vil Yellen være den første kvinnen som fungerer som finansminister. Hun blir allment sett på som en moderat kandidat, selv om nylige offentlige uttalelser antyder at hun ville være mye mer villig til å utvide utgiftene enn nåværende sekretær Steven Mnuchin, som nylig fikk kritikk for å avslutte flere nødlåneprogrammer.

Treasury har i økende grad engasjert seg i krypto det siste året. Byråer i statskassen inkluderer Financial Crimes Enforcement Network, IRS og Office of the Controller of the Currency, som alle rutinemessig skaper overskrifter for den økende oppmerksomheten de betaler til området.

Som en del av et samarbeid som ble kunngjort tirsdag, lovet 1-tommers team å portere sin automatiserte market maker-protokoll til NEAR. Sergej Kunz, administrerende direktør i 1inch, fortalte Cointelegraph at dets Pathfinder-aggregeringsalgoritme til slutt også vil bli implementert.

NEAR-iterasjonen av Mooniswap vil forbli uavhengig av den eksisterende versjonen på Ethereum foreløpig. Mens brukere vil kunne bruke NEAR Rainbow Bridge for å bringe Ethereum-tokens til den nye blockchain, vil likviditetsbassengene mellom de to plattformene være separate.

NEAR er en smart kontraktplattform som krever en mye høyere nåværende skalerbarhet enn Ethereum. I motsetning til noen andre protokoller som Polkadot (DOT) eller Cosmos (ATOM), er det ingen uavhengige blokkjeder eller fallskjerm på NEAR. I stedet tilbyr protokollen en enkelt kjede som er splittet på nivå med individuelle blokker. Målet med denne konstruksjonen er å forenkle utviklingen ved å abstrakte den underliggende arkitekturen til et kjent format. NEAR-protokollen har et enkelt miljø som deles av alle DApps, i likhet med Ethereums nåværende arkitektur.

Kunz sa at den eksisterende skaleringsteknologien på NEAR vil tillate teamet å „eksperimentere med skjæring og være forberedt på ankomsten av Ethereum 2.0.“ Protokollen er satt til å bli distribuert på NEAR i 2021.

Mooniswap bruker et unikt system med forsinkede virtuelle priser for å forhindre frontløp og bidra til å redusere ugyldig tap ved å redusere fortjenesten samlet av arbitragehandlere. Under dette systemet blir endringer i den effektive prisen på en eiendel fra tidligere valutatransaksjoner gradvis vedtatt over en fem minutters periode.