Jan Shk Mar Pri Maj Qer Kor Gsh Sht Tet Nen Dhj
2008 19 23 26 26 21 20 11 14 19 20 13 19
2009 16 14 19 23 21 29 9 12 21 27 13 8
2010 10 13 19 25 19 18 23 12 18 13 15 3
2011 4 5 29 14 19 28 12 17 23 27 30 23
2012 21 17 32 18 13 23 19 11 34 22 26 20
2013 7 15 22 16 29 22 14 11 22 23 18 12
2014 15 16 19 13 17 18 5 9 13 11 6 18
2015 20 25 28 23 21

 

03.03.2008
Të shtohet kujdesi i komunave ndaj edukimit parashkollorë

03.03.2008
Komunikatë

03.03.2008
Me ftesën e Ministrit te Arsimit të Turqisë Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Enver Hoxhaj udhëtoi për në Turqi

05.03.2008
Zëvendës Ministri i MASHT Agim Hyseni u takua me fëmijët e Kopshtit 'Gëzimi Ynë” nga Prishtina

05.03.2008
Me moton: Zbulo aftësitë, krijo mundësi,nisë fushata për vetëdijesimin për personat me aftësi të kufizuar dhe gjithpërfshirjen

05.03.2008
Završena je “Nedelja nauke 2010“

Cilj ove naučne aktivnosti je prezentacija aktuelne situacije, izazovi i pravci, razvojni pravci istraživanja i naučnih istraživanja za budućnosti.

    më shumë

06.03.2008
Zëvendës Ministri i MASHT Agim Hyseni u takua me Ambasadorin e OSBE-së në Kosovë Tim Guldimann dhe me bashkëpunëtorët e tij

06.03.2008
Me rastin e Ditës së Mësuesit 7 Marsi dhe 121 vjetorit të Shkollës së parë Shqipe, Ministri i MASHT Enver Hoxhaj i dërgon mesazh urimi mësimëdhënësve

06.03.2008
Të martën me 4 Mars, Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë me ftesën e Homologut të tij Austriak udhëtoi për në Vjenë

07.03.2008
Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë vuri gurthemelin e objektit të shkollës 'Shotë Galica” në fshatin Obri e Epërme të Drenasit

10.03.2008
Promovohen pullat postare titulluar 7 Marsi me mbishkrimin Republika e Kosovës

10.03.2008
Festohet solemnisht 7 Marsi, Dita e Mësuesit dhe 121 vjetori i shkollës së parë në gjuhën shqipe

12.03.2008
Sekretari i përhershëm i MASHT priti grupin e ekspertëve suedez

13.03.2008
Zëvendës ministri i arsimit z Agim Hyseni priti një delegacion nga Norvegjia për çështje të arsimit

14.03.2008
Qeveria e Kosovës, respektivisht Ministria e Arsimit e Shkencës dhe e Teknologjisë ka filluar me programin kombëtar Brain Gain (Kthimi i Trurit)

18.03.2008
Ministri i arsimit z Enver Hoxhaj priti një delegacion të këshillit të arsimtarëve shqiptarë në Suedi

18.03.2008
Ministri Enver Hoxhaj u takua me drejtorët komunalë të arsimit

19.03.2008
Punëtoria mbi Qasjen gjithëpërfshirëse ndaj sektorit të arsimit -SWAP

20.03.2008
Ministri arsimit z. Enver Hoxhaj dhe kryetari i komunës së Prishtinës z.Isa Mustafa biseduan për investime të reja në infrastrukturën shkollore

20.03.2008
MASHT me përkrahjen e OSBE organizoi punëtori njëditore për të Drejtat e njeriut

20.03.2008
Ministri Enver Hoxhaj vizitoi shkollat e Prishtinës me rastin e mbajtjes së testit vlerësues për klasat e V-ta

21.03.2008
MASHT merr vendim:

25.03.2008
Ministri i arsimit z Enver Hoxhaj, në Gjakovë promovoi nismën qeveritare për ti thënë stop braktisjes së shkollimit

26.03.2008
Ministri i Arsimit, i Shkencës dhe i Teknologjisë Enver Hoxhaj u takua me një grup studentësh nga Universiteti i Harvardit

26.03.2008
U mbajt seminari mbi efektin e rregullave të arsimit dhe menaxhimin në shkollat profesionale

27.03.2008
Ngritja e nivelit të sigurisë në shkollat e Republikës së Kosovës

 

KOMENTET DHE SUGJERIMET TUAJA

Klikoni këtu për komentet/sugjerimet tuaja >>>

KALENDARI I NGJARJEVE

 

Kalendari i të gjitha ngjarjeve >>>