Jan Shk Mar Pri Maj Qer Kor Gsh Sht Tet Nen Dhj
2008 19 23 26 26 21 20 11 14 19 20 13 19
2009 16 14 19 23 21 29 9 12 21 27 13 8
2010 10 13 19 25 19 18 23 12 18 13 15 3
2011 4 5 29 14 19 28 12 17 23 27 30 23
2012 21 17 32 18 13 23 19 11 34 22 26 20
2013 7 15 22 16 29 22 14 11 22 23 18 12
2014 15 16 19 13 17 18 5 9 13 11 6 18
2015 20 25 28 23 22

 

01.11.2012
Përmbyllet projekti Përmirësimi i Shkathtësive Pedagogjike të Mësimdhënësve dhe Drejtorëve të Shkollave Profesionale

Është mbajtur konferenca përfundimtare për projektin "Përmirësimi i Shkathtësive Pedagogjike të Mësimdhënësve dhe Drejtorëve të Shkollave Profesionale në Kosovë", i financuar nga Ministria e Punëve të Jashtme të Qeverisë së Finlandës, me ç`rast janë prezantuar aktivitetet e realizuara në Kosovë.

    më shumë

02.11.2012
Është përuruar aneksi i Qendrës Burimore “ Lef Nosi “ në Prizren

Sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së Arsimit , Shkencës dhe Teknologjisë , z Xhavit Dakaj , kryetari i komunës së Prizrenit , Ramadan Muja dhe ambasadorja e Turqisë në Kosovë , znj. Songul Ozan, kanë inauguruar solemnisht aneksin e Qendrës Burimore " Lef Nosi' në Prizren .

    më shumë

05.11.2012
Zëvendësministri Baldzi priti Komisionerin e Lartë Evropian për Pakica, Knut Wollebaek

Zëvendësministri i Arsimit, z. Usmen Baldzi, priti Komisionerin e Lartë Evropian për Pakica, z. Knut Wollebaek, me të cilin bisedoi për plan programet, tekstet shkollore , edukimin dhe arsimimin e komuniteteve që jetojnë në Kosovë dhe çështje tjera .

    më shumë

07.11.2012
MAShT dhe DKA-të diskutuan për licencim të mësimdhënësve, ekskursione të nxënësve dhe shënim të 100 vjetorit të pavarësisë

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë dhe përfaqësuesit e Drejtorive Komunale të Arsimit ( DKA), në takimin e sotëm biseduan për licencimin e mësimdhënësve, për ekskursione (shëtitje) të nxënësve dhe shënim dinjitoz të 100 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë.

    më shumë

09.11.2012
Zëvendësministri Mustafa: Vlerësimi të shikohet si mundësi për arritjen kompetencave

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë dhe USAID-i (Nga Populli Amerikan) organizuan një punëtori me temë: "Përmirësimi i të nxënit nëpërmjet të vlerësimit".

    më shumë

09.11.2012
Ministri Buja mori pjesë në Universiadën mbarëkombëtare

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ramë Buja, ka marrë pjesë në Universiadën Mbarëkombëtare, e cila është organizuar për ndër të 100 vjetorit të Pavërësisë së Shqipërisë.

    më shumë

12.11.2012
Ministri Buja priti anëtarë të Klubit të Ambasadorëve të rinj të Kosovës

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ramë Buja, pati takim me një grup përfaqësuesish të " Klubit të Ambasadorëve të rijnë të Kosovës " me të cilët bisedoi për zhvillimet aktuale në arsimin e Kosovës si dhe aktivitet e " Klubit të Ambasadorëve ".

    më shumë

13.11.2012
Tempus hap oferta të reja për arsimin e lartë

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT) në bashkëpunim me programin Tempus ka organizuar një punëtori informative ku janë prezantuar të arriturat e këtij programi gjatë periudhës njëvjeçare si dhe janë hapë ofertat për aplikacione të reja.

    më shumë

13.11.2012
Zëvendësministri i Arsimit, Nehat Mustafa priti një delegacion nga Suedia

Zëvendësministri i Arsimit z. Nehat Mustafa priti një delegacion (përgjegjës për çështje të arsimit), të qytetit Alvesta të Suedisë, me të cilët bisedoi për zhvillimet aktuale në arsimin e Kosovës, procesin e reformave në arsim, të arriturat , sfidat.

    më shumë

13.11.2012
Certifikohen 117 drejtorë të shkollave sipas programit "Zhvillimi i kapaciteteve në udhëheqjen arsimore"

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ramë Buja, ka marrë pjesë në ceremoninë e certifikimit të 117 drejtorëve të shkollave, të cilët me sukses e kanë përfunduar programin "Zhvillimi i kapaciteteve në udhëheqjen arsimore".

    më shumë

14.11.2012
Ministri Buja priti një delegacion nga Eksishehiri i Turqisë

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ka pritur sot një delegacion nga regjioni i Eksishehirit nga Turqia, të prirë nga prefekti i këtij regjioni Kadir Koçdemir dhe ambasadorja e Turqisë në Kosovë, Songul Ozan.

    më shumë

14.11.2012
Paraqiten të arriturat dhe planet e Programit Themelor të Arsimit

Programi i USAID-it - Basic Education Program (Programi i Arsimit Themelor) -BEP në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), kanë paraqitur sot të arriturat e këtij programi të përbashkët për vitin e kaluar dhe planet që kanë për vitin e ardhshëm.

    më shumë

14.11.2012
Ministri Buja mori pjesë në shënimin e 120 vjetorit të Shkollës Shqipe të Vashave në Prizren

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ramë Buja , mori pjesë në ceremoninë festive të 120 vjetorit të Shkollës Shqipe të Vashave në Katedralen e Zonjës Ndihmëtare të Prizrenit .

    më shumë

16.11.2012
Ministri Buja mori pjesë në punëtorinë për “profesionet e rregulluara”

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT) në bashkëpunim me Zyrën e Tempus-it në Kosovë ka organizuar një punëtori lidhur me njohjen e diplomave për profesionet e rregulluara.

    më shumë

16.11.2012
Ministri Buja për vizitë zyrtare në Suedi

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Ramë Buja, udhëtoi sot për në Suedi për një vizitë zyrtare dy-ditore.

    më shumë

18.11.2012
Ministri Buja takon mësues dhe studentë shqiptarë në Suedi e Danimarkë

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Ramë Buja, ka qëndruar në Suedi dhe Danimarkë për një vizitë zyrtare dy-ditore.

    më shumë

19.11.2012
Ministri Buja inkurajon nxënësit për veprimtari artistike

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z.Ramë Buja, mori pjesë në prezantimin e pikturave të nxënësve të shkollës së mesme të lartë teknike "11 Marsi" të Prizrenit, drejtimi -Dizajn Grafik!

    më shumë

20.11.2012
Ministri Buja mori pjesë në përurimin e objektit të ri të shkollës “Hoxhë Kadri Prishtina”

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ramë Buja së bashku me kryetarin e Komunës së Prishtinës, Isa Mustafa kanë përuruar sot objektin e ri të shkollës së mesme ekonomike juridike "Hoxhë Kadri Prishtina" në kryeqytet.

    më shumë

20.11.2012
Ministri Buja ndau shpërblimet për pikturat më të mira nxënësve të talentuar Prizrenas

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Ramë Buja, ndau shpërblimet për pikturat më të mira të realizuar nga nxënësit e shkollës së mesme të lartë teknike "11 Marsi" të Prizrenit, drejtimi -Dizajn Grafik.

    më shumë

22.11.2012
U hap Panairi promovues ”Arsimimi i të rriturve dhe mësimi gjatë gjithë jetës”

Nën patronatin e Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), në bashkëpunim të ngushtë me organizatën DVV International - zyra në Kosovë, është organizuar Panairi promovues "Arsimi i të rriturve dhe mësimi gjatë gjithë jetës", ku po promovohet puna e ofruesve të arsimit joformal për të rritur në Kosovë.

    më shumë

22.11.2012
Ministri Buja mori pjesë në manifestimin e UP-së për nder të 100 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ramë Buja ka marrë pjesë në manifestimin qendror të Universitetit të Prishtinës (UP), me tw cilin wshtw shënuar 100 vjetori i pavarësisë së Shqipërisë.

    më shumë

26.11.2012
NJOFTIM

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë njofton të gjitha Drejtoritë Komunale të Arsimit që në vigjilje të shënimit të 100 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë, të gjitha institucionet shkollore të arsimit parauniversitar orën e parë të mësimit, më 27 nëntor 2012, t' ia kushtojnë 28 nëntorit, kësaj dite të rëndësishme të historisë sonë.

    më shumë

27.11.2012
Urime 100 vjetori i pavarësisë së Shqipërisë

27.11.2012
Hap pas hapi drejt shkollave më të mira

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe e Teknologjisë e Qeverisë së Republikës së Kosovës organizon më 4 e 5 dhjetor 2012 një Konferencë Ndërkombëtare me titull "Hap pas hapi drejt shkollave më të mira". Konferenca mbështetet nga Projekti për Zhvillimin Institucional të Arsimit (PZHIA) i Bankës Botërore.

    më shumë

29.11.2012
Ministri Buja takoi ambasadorin britanik Cliff

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z.Ramë Buja, priti sot ambasadorin e Britanisë së Madhe në Kosovë, z.Ian Cliff, me të cilin biseduan për zhvillimet aktuale në fushën e arsimit në Kosovë.

    më shumë

30.11.2012
Ministri Buja për vizitë zyrtare në Gjermani

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Ramë Buja, udhëtoi sot për në Gjermani për një vizitë zyrtare dy-ditore.

    më shumë

 

KOMENTET DHE SUGJERIMET TUAJA

Klikoni këtu për komentet/sugjerimet tuaja >>>

KALENDARI I NGJARJEVE

 

Kalendari i të gjitha ngjarjeve >>>