15.02.2011, - E Martë
Komunikatë

Me rastin e trevjetorit të Pavarësisë së Kosovës, Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Enver Hoxhaj ka marrë vendim që dita e enjte -17 Shkurt dhe e premte 18 shkurt 2011, të jenë ditë pushimi në të gjitha shkollat fillore dhe të mesme të Republikës së Kosovës.

Ndërkaq, ora e parë e mësimit, ditën e mërkurë, 16 shkurt 2011 duhet  t'i kushtohet Shpalljes së Pavarësisë dhe përpjekjeve shekullore të popullit të Kosovës për shtet të pavarur dhe sovran.

Me këtë rast, ministri Enver Hoxhaj, uron të gjithë mësimdhënësit, prindërit dhe nxënësit për trevjetorin e Shpalljes së Pavarësisë së Kosovës.

  <<< Kthehu prapa   |   Shtyp këtë artikull   |   Dërgo me email   |   A   A   A

Share Share

 

27.05.2015, - E Mërkurë
Ministrat Bajrami dhe Muller konfirmuan vazhdimin e bashkëpunimit Gjermani-Kosovë në arsim

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Arsim Bajrami dhe ministri gjerman për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillim, z. Gerd...

  më shumë>>>

26.05.2015, - E Martë
Në Fakultetin e Edukimit u mbajt debati për Projektligjin për Arsimin e Lartë dhe atë për Profesionet e Rregulluara

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Arsim Bajrami ka marrë pjesë sot në debatin publik për Projektligjin...

  më shumë>>>

26.05.2015, - E Martë
Ministri Bajrami mori pjesë në ndarjen e çmimit “Doctor Honoris Causa” për znj. Rosemary A. DiCarlo nga Universiteti i Pejës

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Arsim Bajrami mori pjesë në ceremoninë e ndarjes së titullit "Doctor...

  më shumë>>>

25.05.2015, - E Hënë
Ministri Bajrami qëndroi për vizitë zyrtare në Bujanoc dhe Preshevë

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, ka qëndruar sot për vizitë zyrtare në Bujanoc dhe Preshevë, ku ka...

  më shumë>>>

 

KOMENTET DHE SUGJERIMET TUAJA

Klikoni këtu për komentet/sugjerimet tuaja >>>