27.05.2015, - E Mërkurë
Ministrat Bajrami dhe Muller konfirmuan vazhdimin e bashkëpunimit Gjermani-Kosovë në arsim

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Arsim Bajrami dhe ministri gjerman për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillim, z. Gerd Muller, i cili po qëndron në Kosovë bashkë me një delegacion të përfaqësuesve të ekonomisë gjermane, kanë qëndruar sot për vizitë në shkollën profesionale "Shtjefën Gjeçovi" në Prishtinë. Ata kanë vizituar punëtoritë e profesionit të automekanikës në këtë shkollë.

  Në Fakultetin e Edukimit u mbajt debati për Projektligjin për Arsimin e Lartë dhe atë për Profesionet e Rregulluara

  Ministri Bajrami mori pjesë në ndarjen e çmimit “Doctor Honoris Causa” për znj. Rosemary A. DiCarlo nga Universiteti i Pejës

  Ministri Bajrami qëndroi për vizitë zyrtare në Bujanoc dhe Preshevë

  Arkiva e Lajmeve>>>

 

 
 

PLANPROGRAMET

 

KOMENTET DHE SUGJERIMET TUAJA

Klikoni këtu për komentet/sugjerimet tuaja >>>