23.04.2014, - E Mërkurë
U përurua një aneks shkolle në Reçan dhe amfiteatri i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren

Zëvendësministri i Arsimit, z. Nehat Mustafa së bashku me zëvendëskryeministrin e Turqisë, z. Emrullah Ishler, kanë marrë pjesë sot në ceremoninë e përurimit të aneksit të shkollës së mesme të ulët "Meto Bajraktari", në fshatin Reçan të Prizrenit, në të cilën vijojnë mësimin nxënësit e komunitetit boshnjak.

  MAShT angazhohet për integrim të nxënësve kroat në sistemin e arsimit të Kosovës

  Përfundoi punimet Konferenca ndërkombëtare “Qasja e re kurrikulare- sfidë e së ardhmes”

  Filloi punimet konferenca ndërkombëtare “Qasja e re kurrikulare- sfidë e së ardhmes”

  Arkiva e Lajmeve>>>

 
 

PLANPROGRAMET

 

KOMENTET DHE SUGJERIMET TUAJA

Klikoni këtu për komentet/sugjerimet tuaja >>>